Красимира Хаджииванова: Въпреки, че мама почина от Ковид, огромно БЛАГОДАРЯ на лекарите и Спешната помощ в Благоевград, поклон за грижите и човечността!

Красимира Хаджииванова: Въпреки, че мама почина от Ковид, огромно БЛАГОДАРЯ на лекарите и Спешната помощ в Благоевград, поклон за грижите и човечността!

Трогателно писмо на благодарност получихме в редакцията от дъщеричката на починала от коронавирус в Благоевград. Красимира Хаджииванова живее в столицата и заради болната си майка дошла в Благоевград. Въпреки тежкия край за майка и, тя държеше да поздрави и да благодари на медиците, сестрите и шофьорите от Спешен център в Благоевград, и от МБАЛ за човещината и грижите, които са положили.

Ето и нейното писмо:                                          

Искам да изкажа ОГРОМНАТА си благодарност, към екипите на Спешен център-Благоевград, екипите на спешен кабинет Благоевград и лекарите доктор Деничин и доктор Стойчев от Реанимация Благоевград, за всички усилия и отношението си към мен и моята майка, в най – тежкия за нас момент.

На 12.11.20 г. майка ми беше изписана, като здрава, от болницата и се прибра в къщи. Същия ден към 19.00 ч. Тя се влоши. Към 19.30 ч. извиках бърза помощ, която дойде за 5 минути. Майка ми не можеше да ходи и да стигне сама до линейката.  Самата лекарка и шофьора я свалиха по стълбите и я качиха на ръце в линиката. В спешен кабинет я стабилизираха и се прибрахме.

За съжаление в 00:30 ч. на 13.11.20 ч. майка ми отново се влоши. Този път дойдоха два екипа от Бърза помощ. Отново с ограмно внимание,свалиха майка ми по стълбите и я качиха на линейката.

Наложи се,да приемат майка ми в реанимация. Там доктор Стойчев и доктор Деничин, заедно с целия екип на отделението направиха всичко възможно да я спасят.

За съжаление, усилията на всички тези хора завършиха фатално за мама!

Благодаря, за вниманието и усилията, които положихте!

Благодаря, за грижата и човешкото отношение, към пациентите и техните близки, въпреки че сте безкрайно уморени от битките които водите, за нас!

БЛАГОДАРЯ!

Красимира Хаджииванова
Източник: "Пирин news"